0

خلاقانه‌ترین کاری که با ChatGPT کردید چی بوده؟

ما در استارتاپ‌مون در حال توسعه یک محصول جدید هستیم که نیاز به قابلیت‌های پیشرفته هوش مصنوعی داره (پردازش زبان طبیعی، تولید محتوا و خلاصه‌سازی). الان به نقطه تصمیم‌گیری رسیدیم که از کدام API استفاده کنیم: OpenAI یا Google.

به گفت‌وگو بپیوندید !
فرمت‌های MP3، JPG، PNG، WEBP، MP4، MKV تا ۱۰ مگابایت
@user-WNG8
25 شهریور 1404

من همیشه عاشق بازی‌های ماجرایی متنی قدیمی (Text-Based Adventure Games) مثل Zork بودم. هفته پیش به سرم زد که ببینم می‌تونم با کمک ChatGPT یکی از اون‌ها رو برای خودم شخصی‌سازی کنم یا نه. اولش با یه پرامپت ساده شروع کردم: «می‌خوام با هم یک بازی ماجرایی متنی فانتزی بازی کنیم. تو نقش 'استاد بازی' (Dungeon Master) رو بازی کن و من هم یک 'دزد' (Rogue) هستم. بازی رو با توصیف یک صحنه شروع کن و به من چند گزینه برای انتخاب بده.» نتیجه فراتر از انتظارم بود. ما بازی رو شروع کردیم، ولی جالب‌ترین قسمتش اینجا بود که من قوانین رو در حین بازی عوض می‌کردم. بهش گفتم: «از این به بعد، یک سیستم 'کارما' به بازی اضافه کن. اگه من کار خوبی انجام دادم، کارمای مثبت بگیرم و در آینده مردم شهر بهم کمک کنن. اگه دزدی کردم، کارمای منفی بگیرم و مغازه‌دارها بهم جنس نفروشن.» ChatGPT نه تنها این سیستم رو فوری به بازی اضافه کرد، بلکه داستان رو هم بر اساس اون تغییر داد. مثلاً چون یک بچه رو از دست چندتا گابلین نجات دادم، آهنگر شهر برام یک خنجر رایگان ساخت! جالب‌تر اینکه، ازش خواستم شخصیت‌های فرعی (NPC) رو بر اساس شخصیت‌های رمان "ارباب حلقه‌ها" بسازه. مثلاً صاحب مسافرخونه شبیه به 'بارلیمن باتربار' بود و حرف می‌زد، یا یک جادوگر پیر مثل 'گندالف' معما طرح می‌کرد. کل این تجربه حدود ۳ ساعت طول کشید و من یک داستان کاملاً منحصر به فرد و شخصی‌سازی شده رو "بازی" کردم که هیچکس دیگه‌ای تجربه‌اش نکرده. این برای من از همه قابلیت‌های دیگه‌اش مثل کدنویسی و خلاصه‌سازی، خلاقانه‌تر و غیرمنتظره‌تر بود. در واقع ChatGPT برای من یک موتور داستان‌سازی تعاملی بی‌نهایت شده بود.

0

سوال‌های مشابه