1

چطور می‌شه با کمترین تعداد ابزار AI، بیشترین کار رو جلو برد و هزینه‌ها رو کم کرد؟

من چندتا اشتراک مختلف برای ابزارهای هوش مصنوعی گرفتم (ChatGPT Plus، Midjourney و یه ابزار ویدیو)، ولی راستش حس می‌کنم نصف قابلیت‌هاشونم استفاده نمی‌کنم. ماهی کلی هزینه می‌دم و آخرش خروجی زیادی برام نداره. کسی تجربه داره که با یکی دو ابزار اصلی بیشتر نیازهاشو پوشش بده؟ دنبال یه راهکار یا استراتژی هستم که هزینه‌هامو جمع‌وجور کنم و فقط ابزارهایی رو نگه دارم که واقعاً به کار میان.

به گفت‌وگو بپیوندید !
فرمت‌های MP3، JPG، PNG، WEBP، MP4، MKV تا ۱۰ مگابایت
@Masoud
25 شهریور 1404

منم یه مدت مثل تو بودم، سه‌تا اشتراک داشتم و نصفشون بی‌استفاده می‌موند. آخرش فهمیدم با دوتا ابزار اصلی میشه بیشتر کارارو جمع کرد. ChatGPT Plus رو نگه داشتم واسه متن و ایده. Runway هم گرفتم، چون هم ویدیو میده هم عکس، خیلی از نیازای روزمره رو پوشش داد. Midjourney رو فقط وقتی لازم دارم کار خیلی شیک و هنری تحویل بدم استفاده می‌کنم، وگرنه عملاً بیشتر اوقات بیکار بود. به نظرم ببین بیشتر وقتت صرف چی میشه. اگه بیشتر ویدیوی سریعی واسه شبکه می‌سازی، Runway کفایت می‌کنه. اگه بیشتر کارت تصویر هنریه، Midjourney رو نگه دار. ولی سه‌تا اشتراک با هم، واقعا هزینه‌ی اضافه‌ست. خودت می‌تونی یه تست دو هفته‌ای بزنی: فقط با Plus و Runway کار کن، ببین چند درصد کارات جمع میشه. احتمال زیاد یکی از اشتراک‌ها رو می‌تونی راحت حذف کنی.

1

سوال‌های مشابه