0

ارور HTTP 400 در ChatGPT هنگام ارسال پرامپت‌های طولانی

من دارم سعی می‌کنم یه متن خیلی طولانی (حدود چند صفحه ورد) رو بدم به ChatGPT که برام خلاصه‌ش کنه و چندتا نکته ازش در بیاره.

به گفت‌وگو بپیوندید !
فرمت‌های MP3، JPG، PNG، WEBP، MP4، MKV تا ۱۰ مگابایت
@user-L5ZC
25 شهریور 1404

خیلی ساده بخوام بگم، این ارور یعنی سرور OpenAI به درخواستی که از طرف تو رفته گفته: «این چیزی که فرستادی یا خیلی بزرگه یا یه جاییش خرابه، من نمی‌فهممش!» تقریباً همیشه هم دلیلش یک چیزه: پرامپت شما بیش از حد طولانی و سنگینه. یه محدودیتی برای حجم داده‌ای که میشه در یک درخواست فرستاد وجود داره. وقتی از اون رد میشی، سرور درخواست رو رد می‌کنه. راه حل اصلی و کار راه‌اندازش هم اینه که متن بلندت رو به چندتا تیکه کوچیک‌تر تقسیم کنی و جدا جدا براش بفرستی. این بهترین و تمیزترین روشه. مثلاً اول قسمت اول متن رو بهش میدی و آخرش می‌نویسی «این بخش اول بود، منتظر بخش بعدی باش تا کار رو ادامه بدیم». بعد که جواب داد، بخش دوم رو میفرستی و همینطور ادامه میدی. حالا اگه پرامپتت خیلی هم طولانی نیست و بازم این ارور رو میگیری، چندتا چیز دیگه رو هم سریع چک کن: • اول از همه اون کارهای همیشگی: پاک کردن کش و کوکی‌های مرورگر و یه بار هم رفرش کردن صفحه با Ctrl+Shift+R. خیلی وقت‌ها مشکل همین داده‌های قدیمی ذخیره شده‌ست. • اگه درست نشد، با حالت ناشناس (Incognito) مرورگرت امتحان کن. اگه اونجا درست کار کرد، پس مطمئن باش یکی از افزونه‌های مرورگرت، مخصوصاً ادبلاکرها، داره تداخل ایجاد می‌کنه. • یه احتمال ضعیف‌تر هم اینه که کاراکترهای نامعتبر یا فرمت‌بندی‌های عجیبی داخل متنت کپی کرده باشی. یه بار متنت رو تو یه ویرایشگر ساده مثل Notepad کپی کن و دوباره از اونجا بردار بیار تو چت‌جی‌پی‌تی. خلاصه بگم: ۹۹ درصد مواقع مشکل از طولانی بودن پرامپته. تیکه تیکه‌ش کن حله. اگه نبود، مشکل از مرورگرته. همین.

0

سوال‌های مشابه