شما درحال پاسخ به هستید :
شما برای اینکه ChatGPT وسط یه چت طولانی گیج نزنه و همه چی رو یادش نره چیکار میکنید؟
دوستان سلام.
مشکل اینجاست که ما سعی میکنیم از ChatGPT به عنوان «دفتر کار» استفاده کنیم، در حالی که اون فقط یه «اتاق جلسه» خیلی خفنه. تو اتاق جلسه میری، بحث میکنی، ایده میدی، نتیجه میگیری... ولی صورتجلسه و فایلهای اصلی پروژه رو که اونجا ول نمیکنی به امون خدا! من خودم بعد از کلی به هم ریختن پروژههام، یه راهی پیدا کردم که دیگه هیچوقت نه خودم گیج میشم، نه اون! اول از همه، یه جایی خارج از چتجیپیتی رو به عنوان «مغز پروژه» انتخاب کردم. من خودم با Notion خیلی حال میکنم، ولی تو با هرچی راحتی کار کن، حتی یه فایل ورد ساده. بعد یه قانون خیلی ساده برای خودم گذاشتم: هر چت، فقط برای یه کار مشخص. مثلاً یه چت باز میکنم فقط برای اینکه در مورد منابع تحقیق کنه. کارم باهاش تموم شد، میبندمش. یه چت دیگه باز میکنم فقط برای اینکه در مورد ساختار مقاله باهاش طوفان فکری کنم. و حالا قسمت اصلی ماجرا که همه چی رو به هم وصل میکنه: اول هر چت جدید، یه خلاصه دو خطی از وضعیت پروژه رو که تو Notion دارم بهش میدم. انگار داری با یه همکار جدید حرف میزنی و بهش میگی کجای کاریم. مثلاً میگم: «خب رفیق، داریم روی مقاله X کار میکنیم. تحقیق تموم شده، ساختار هم مشخصه. الان میخوایم مقدمه رو بنویسیم. بزن بریم.» اینجوری اون بدبخت همیشه میدونه دقیقاً کجای کاره و گیج نمیزنه. آخرش هم که کارم با یه چت تموم شد، خروجی نهایی و تمیز رو با لینک همون چت کپی میکنم تو Notion و آرشیوش میکنم. این روش حتی با GPT-5 هم بهترین کاره. چون اولاً جلوی اون مشکل جدیدش یعنی «گم کردن اطلاعات وسط متنهای طولانی» رو میگیره، دوماً اگه با API کار کنی، هزینههات رو نصف میکنه چون لازم نیست هی کل تاریخچه پروژه رو براش بفرستی. خلاصه که ChatGPT رو بکن «اتاق جلسه»، و Notion رو بکن «مغز و آرشیو» پروژهت. اینجوری تا آخرش مثل بنز پیش میری.
سوالهای مشابه
آیا در نسخه رایگان ChatGPT به GPT-5 دسترسی داریم؟
چرا چت جی پی تی همش ارور Something went wrong میده؟
ارور HTTP 400 در ChatGPT هنگام ارسال پرامپتهای طولانی
ارور ISP در ChatGPT
نمیتونم وارد اکانت ChatGPT بشم، همش ارور میده! مشکل از کجاست؟
سایت ChatGPT برای دیگران هم باز نمیشه یا مشکل از منه؟
جوابهای ساختگی و اشتباه ChatGPT
برای کدنویسی ChatGPT بهتره یا GitHub Copilot؟
انتخاب بهترین هوش مصنوعی برای تولید محتوای فارسی (GPT-5, Gemini, یا Claude 3 Opus؟)
خلاقانهترین کاری که با ChatGPT کردید چی بوده؟
آیا در نسخه رایگان ChatGPT به GPT-5 دسترسی داریم؟
چطور میشه با کمترین تعداد ابزار AI، بیشترین کار رو جلو برد و هزینهها رو کم کرد؟
چطور بفهمیم کدوم ابزار هوش مصنوعی ارزش وقت گذاشتن داره؟ (دنبال استراتژیام)
میخوام دادههای حساس شرکت رو با AI تحلیل کنم ولی میترسم! راه امنش چیه؟
نصف روزم صرف بهبود خروجی های ChatGPT میشه. چیکار کنم؟
چطور به ChatGPT طنز ایرانی یاد بدیم؟ هرچی میگم جوکهای بیمزه خارجی تحویل میده!
اومدم برای سایتم یه چتبات با API بسازم، هزینههاش رو دیدم پشیمون شدم! راه رایگان هم هست؟
چه نوع سؤالهایی هست که هنوز ChatGPT نمیتونه درست جواب بده؟