شما درحال پاسخ به هستید :
چطور بفهمیم کدوم ابزار هوش مصنوعی ارزش وقت گذاشتن داره؟ (دنبال استراتژیام)
بچهها من یه مشکلی دارم. هر روز سرکار یا تو شبکههای اجتماعی یکی میاد میگه فلان ابزار ترکونده، فرداش یکی دیگه میگه نه اون دیگه قدیمی شده این یکی بهتره. منم هنوز درست کار با اولی رو یاد نگرفتم که دومی میاد. راستش یه جوری شده حس میکنم فقط دارم وقتمو میذارم روی امتحان ابزارهای جدید و آخرش هم هیچکدومو درست بلد نیستم. شما خودتون چطوری آپدیت میمونید که عقب نیفتید؟
آقا امان از این حسی که گفتی... فکر کنم هرکی چند ماهه تو این حوزه است کامل درکش میکنه. آدم آخر شب حس میکنه کل روز دویده ولی به هیچجا نرسیده. اولین چیزی که منو نجات داد این بود که یه روز با خودم گفتم: داداش، قرار نیست تو همهچی رو بلد باشی! خلاص. وظیفه ما این نیست که کل ابزارهای دنیا رو تست کنیم. وظیفهمون اینه که ببینیم کدومش کارِ خودمون رو راه میندازه. برای همین یه قانون شخصی برای خودم گذاشتم: «قانون سهبار شنیدن». تا وقتی اسم یه ابزاری رو از سه تا آدم یا جای درست و حسابی نشنوم، برام انگار اصلاً وجود نداره. این کار ۹۰ درصد این هایپهای الکی و سروصداها رو حذف میکنه. بعدش هم که یه ابزار جدید میاد، سریع تکلیفش رو با خودم روشن میکنم. این ابزار قراره «اصل کاری» باشه و برم تو نخش؟ یا فقط یه «اسباببازی جدیده» که یه ربع باهاش ور برم و تموم؟ اینجوری دیگه عذاب وجدان نمیگیرم که چرا فلان ابزار رو عمیق بلد نیستم. ولی اصل کاری که حال منو خوب کرد و از این حس تلف شدن وقت نجاتم داد این بود: یادگیری رو تبدیل به خروجی واقعی کردم. یعنی دیگه نمیگم «خب بشینم این ابزار جدیده رو یاد بگیرم». میگم «بسیار خب، با این ابزار جدیده یه چیزی برای پروژه خودم بسازم». اینجوری زمان یادگیریم هدر نمیره، مستقیم میشه بخشی از کارم. آخر هفتهها هم یه دو ساعت برای خودم «زنگ تفریح AI» گذاشتم. هرچی دلم میخواد تست میکنم و بازی میکنم که اون کِرم درونم بخوابه و وسط هفته هی حواسم پرت نشه! خلاصه که رفیق، این یه مسابقه نیست. قرار نیست به خط پایان برسیم. فقط باید یاد بگیریم روی این موجها سوار شیم، نه اینکه باهاشون بجنگیم.
سوالهای مشابه
آیا در نسخه رایگان ChatGPT به GPT-5 دسترسی داریم؟
چرا چت جی پی تی همش ارور Something went wrong میده؟
ارور HTTP 400 در ChatGPT هنگام ارسال پرامپتهای طولانی
ارور ISP در ChatGPT
نمیتونم وارد اکانت ChatGPT بشم، همش ارور میده! مشکل از کجاست؟
سایت ChatGPT برای دیگران هم باز نمیشه یا مشکل از منه؟
شما برای اینکه ChatGPT وسط یه چت طولانی گیج نزنه و همه چی رو یادش نره چیکار میکنید؟
جوابهای ساختگی و اشتباه ChatGPT
برای کدنویسی ChatGPT بهتره یا GitHub Copilot؟
انتخاب بهترین هوش مصنوعی برای تولید محتوای فارسی (GPT-5, Gemini, یا Claude 3 Opus؟)
خلاقانهترین کاری که با ChatGPT کردید چی بوده؟
آیا در نسخه رایگان ChatGPT به GPT-5 دسترسی داریم؟
چطور میشه با کمترین تعداد ابزار AI، بیشترین کار رو جلو برد و هزینهها رو کم کرد؟
میخوام دادههای حساس شرکت رو با AI تحلیل کنم ولی میترسم! راه امنش چیه؟
نصف روزم صرف بهبود خروجی های ChatGPT میشه. چیکار کنم؟
چطور به ChatGPT طنز ایرانی یاد بدیم؟ هرچی میگم جوکهای بیمزه خارجی تحویل میده!
اومدم برای سایتم یه چتبات با API بسازم، هزینههاش رو دیدم پشیمون شدم! راه رایگان هم هست؟
چه نوع سؤالهایی هست که هنوز ChatGPT نمیتونه درست جواب بده؟