0

انتخاب بهترین هوش مصنوعی برای تولید محتوای فارسی (GPT-5, Gemini, یا Claude 3 Opus؟)

سلام به همه دوستان فعال در حوزه محتوا،

به گفت‌وگو بپیوندید !
فرمت‌های MP3، JPG، PNG، WEBP، MP4، MKV تا ۱۰ مگابایت
@user-BftM
25 شهریور 1404

من به واسطه کارم، هر سه مدل رو برای پروژه‌های مختلف فارسی تست کردم و می‌تونم بگم که جواب "بهترین مدل" واقعاً به کاری که می‌خواید انجام بدید بستگی داره. هیچکدوم به طور مطلق برنده نیستن. خلاصه تجربه من اینه: • برای خلاقیت محض و درک ادبیات فارسی: Claude 3 Opus کلود یک شگفتی در زبان فارسیه. اگه کار شما با شعر، داستان‌نویسی، یا متون ادبی و احساسی سروکار داره، کلود یک سر و گردن از بقیه بالاتره. درک فوق‌العاده‌ای از ساختار جمله، آرایه‌های ادبی و ظرافت‌های کلامی داره. من ازش خواستم یک غزل به سبک حافظ بنویسه و نتیجه به طرز شگفت‌انگیزی قابل قبول بود. اما نقطه ضعفش اینه که گاهی بیش از حد "مودب" و "محافظه‌کارانه" می‌نویسه و برای نوشتن یک متن تبلیغاتی تند و تیز، باید خیلی با پرامپتش کلنجار برید. • برای تولید محتوای ساختاریافته، فنی و چندوجهی: ChatGPT-5 اگه کار شما تولید محتوای طولانی مثل پست وبلاگ، مقالات تخصصی، یا سناریوهای آموزشی هست، GPT-5 همچنان پادشاهه. قدرت استدلال و حفظ زمینه بحث در مکالمات طولانی در GPT-5 بی‌نظیره. شما می‌تونید یک شخصیت و لحن برند (Brand Voice) رو بهش بدید و اون رو در تمام خروجی‌هاش به طور یکپارچه رعایت می‌کنه. درک فنی و برنامه‌نویسیش هم که از همه بهتره. به طور خلاصه، برای کارهای منطقی و ساختاریافته، GPT-5 قابل اطمینان‌ترین گزینه‌ است، هرچند در خلاقیت ادبی به پای کلود نمی‌رسه. • برای درک محتوای روز و ارتباط با اکوسیستم گوگل: Google Gemini بزرگترین برگ برنده Gemini، اتصال زنده به اینترنت و اکوسیستم گوگل هست. اگه محتوای شما به اخبار روز، ترندها، یا اطلاعات جدید نیاز داره، Gemini بهترین گزینه‌ است چون همیشه به‌روزه. همچنین در خلاصه‌سازی ویدیوهای یوتیوب یا محتوای وب، بسیار قدرتمنده. از نظر کیفیت زبان فارسی، پیشرفت فوق‌العاده‌ای کرده و خیلی طبیعی می‌نویسه، اما هنوز در خلاقیت ادبی به کلود و در استدلال پیچیده به GPT-5 نمی‌رسه. بهترین کاربردش برای تولید محتوای سریع، به‌روز و مبتنی بر داده‌های آنلاین هست. توصیه نهایی من: • کپی‌رایتر و نویسنده خلاق هستید؟ با Claude 3 Opus شروع کنید. • تولیدکننده محتوای وب، متخصص سئو یا کارشناس فنی هستید؟ ChatGPT-5 بهترین انتخاب شماست. • خبرنگار، محقق آنلاین یا متخصص شبکه‌های اجتماعی هستید؟ Google Gemini بیشترین کمک را به شما خواهد کرد. امیدوارم این مقایسه عملی به تصمیم‌گیریتون کمک کنه.

0

سوال‌های مشابه