شما درحال پاسخ به هستید :
کسی راهی داره محتواهای AI رو یونیک نشون بده برای گوگل؟
من چند وقتیه برای وبلاگم با کمک AI محتوا تولید میکنم. اوایل بازدیدها خوب بود، ولی الان چند هفتهست افت شدیدی داشتم. یکم نگرانم که گوگل فهمیده باشه مطالبم با AI نوشته شدن و داره بیارزش حسابشون میکنه. شما چه راههایی دارین که محتوای ساختهشده با AI از نظر گوگل یونیک و ارزشمند دیده بشه؟ کسی تجربهای داره که جواب داده باشه؟
ببین منم اوایل همین مشکل رو داشتم. گوگل دیگه خیلی حساسه روی اینکه متن فقط یه خروجی خام از AI باشه. صرف اینکه متن با هوش مصنوعی نوشته شده باشه براش مهم نیست، بیشتر دنبال اینه که آیا واقعاً برای کاربر ارزش داره یا نه. اگه متن شبیه صدتا سایت دیگه باشه و چیزی اضافه نکنه، خیلی سریع افت میکنه. کاری که جواب گرفتم این بود که اول از همه رفتم تو سرچ کنسول و اون صفحههایی که بیشتر افت کرده بودن رو درآوردم. بهجای اینکه کل سایت رو یهجا درست کنم، از همونا شروع کردم. بعدش متن AI رو برداشتم و یه لایه انسانی روش کشیدم. یعنی چی؟ یعنی وسط متن یه تجربهی شخصی اضافه کردم، یا یه مثال واقعی گذاشتم. هرجا عدد یا آماری بود، براش لینک معتبر دادم. حتی یهجاها جدول مقایسه ساختم یا آخر مقاله یه بخش پرسشوپاسخ اضافه کردم. همین چیزای ساده باعث شد متن از حالت خشک و رباتیک دربیاد. از طرف دیگه روی ظاهر مقاله هم کار کردم. تایتل و توضیحات متا رو دوباره نوشتم که کاربر وسوسه بشه روش کلیک کنه. یه باکس نویسنده گذاشتم که اسم و تخصصم توش باشه، و برای مقالات مهم، اسکیما هم اضافه کردم. یه نکتهی دیگه هم این بود که برای بعضی مقالات خودم یه تصویر یا اینفوگراف ساده درست کردم؛ همین باعث شد کلی با بقیه فرق کنه. برای تولید و بازنویسی هم یه سری پرامپت مخصوص درست کردم. مثلاً وقتی میخواستم پیشنویس بگیرم، میگفتم برام یه مقاله کامل بنویس که شامل خلاصه، مشکل اصلی، چند راهکار عملی، جدول و بخش سوالات متداول باشه. یا وقتی متن آماده بود، ازش میخواستم طوری بازنویسی کنه که لحن طبیعیتر بشه و یه مثال واقعی وسطش اضافه کنه. برای متا هم همیشه چند تا گزینه میگیرم و بعد بهترین رو انتخاب میکنم. بعد همهی این تغییرات رو یهجا اعمال نکردم. نصف صفحات رو درست کردم و نصف دیگه رو دست نزدم. بعد از یه ماه که دادهها رو نگاه کردم، دیدم همین سه تا کار بیشترین تاثیر رو داشتن: اضافه کردن مثال و تجربه واقعی، نوشتن تایتل و متای جذاب، و لینکسازی درست.
سوالهای مشابه
انتخاب بهترین هوش مصنوعی برای تولید محتوای فارسی (GPT-5, Gemini, یا Claude 3 Opus؟)
خلاقانهترین کاری که با ChatGPT کردید چی بوده؟
به نظرتون ماها که تازه میخوایم به عنوان جونیور استفاده بشیم، نسل سوخته هوش مصنوعی هستیم؟
چطور میشه با کمترین تعداد ابزار AI، بیشترین کار رو جلو برد و هزینهها رو کم کرد؟
نصف روزم صرف بهبود خروجی های ChatGPT میشه. چیکار کنم؟
چطور به ChatGPT طنز ایرانی یاد بدیم؟ هرچی میگم جوکهای بیمزه خارجی تحویل میده!
دارم برای پایاننامه از AI استفاده میکنم، نکنه نرمافزار دانشگاه بفهمه و همهچی خراب شه؟