شما درحال پاسخ به هستید :
نصف روزم صرف بهبود خروجی های ChatGPT میشه. چیکار کنم؟
بچهها شما هم این حس رو دارید یا من دارم اشتباه میکنم؟
ما انتظار داریم اون یه نویسنده کامل باشه، ولی اون بیشتر شبیه یه کارآموز خیلی با استعداده که تازه از دانشگاه فارغالتحصیل شده! کلی ایده داره، تند تند کار میکنه، ولی بیتجربهست، گاهی هم از خودش حرف درمیاره و اصلاً نمیشه بهش اعتماد صددرصد کرد. وقتی این رو فهمیدم، دیگه ازش نخواستم برام «مقاله کامل بنویسه». این بزرگترین اشتباهه. الان روش کارم این شکلیه که اول کار فقط ازش برای شکستن سکوت اون صفحه سفید لعنتی استفاده میکنم. بهش میگم چندتا ایده برای عنوان بده، یه ساختار کلی برام بچین، یا فقط دو خط اول رو بنویس که موتورم روشن شه. بعد که یه ماده خام دستم اومد، دیگه هوش مصنوعی میره کنار. نوبت کار اصلی خودمه. شروع میکنم به نوشتن مغز اصلی مطلب، چک کردن اطلاعات، و مهمتر از همه، اضافه کردن تجربهها و مثالهای شخصی خودم. این همون چیزیه که اون رباته هیچوقت نمیتونه انجام بده و ارزش کار ما دقیقاً همینجاست. وقتی متن اصلی رو نوشتم و خیالم از درستیش راحت شد، دوباره اون کارآموزه رو صدا میکنم! ولی این بار به عنوان یه دستیار ویراستار. متن خودم رو بهش میدم و ازش میخوام جملهبندیها رو روانتر کنه، یا یه پاراگراف رو با یه لحن دیگه برام بازنویسی کنه. آخر سر هم خودم یه دور کامل از اول تا آخر میخونمش تا مطمئن بشم متن «صدای» من رو میده و همه چیزش میزونه. خلاصه بخوام بگم، به جای اینکه ازش بخوای برات یه «خونه کامل» بسازه و بعد تو بری ترکهای دیوارش رو بگیری، ازش بخواه برات «آجر و سیمان» خوب و باکیفیت بیاره. اونوقت خودت با فکر و سلیقه خودت اون خونه رو میسازی. اینجوری هم سرعتت میره بالا، هم کیفیت کارت تضمین شدهست.
سوالهای مشابه
آیا در نسخه رایگان ChatGPT به GPT-5 دسترسی داریم؟
چرا چت جی پی تی همش ارور Something went wrong میده؟
ارور HTTP 400 در ChatGPT هنگام ارسال پرامپتهای طولانی
ارور ISP در ChatGPT
نمیتونم وارد اکانت ChatGPT بشم، همش ارور میده! مشکل از کجاست؟
سایت ChatGPT برای دیگران هم باز نمیشه یا مشکل از منه؟
شما برای اینکه ChatGPT وسط یه چت طولانی گیج نزنه و همه چی رو یادش نره چیکار میکنید؟
جوابهای ساختگی و اشتباه ChatGPT
برای کدنویسی ChatGPT بهتره یا GitHub Copilot؟
انتخاب بهترین هوش مصنوعی برای تولید محتوای فارسی (GPT-5, Gemini, یا Claude 3 Opus؟)
خلاقانهترین کاری که با ChatGPT کردید چی بوده؟
به نظرتون ماها که تازه میخوایم به عنوان جونیور استفاده بشیم، نسل سوخته هوش مصنوعی هستیم؟
آیا در نسخه رایگان ChatGPT به GPT-5 دسترسی داریم؟
چطور میشه با کمترین تعداد ابزار AI، بیشترین کار رو جلو برد و هزینهها رو کم کرد؟
کسی راهی داره محتواهای AI رو یونیک نشون بده برای گوگل؟
چطور بفهمیم کدوم ابزار هوش مصنوعی ارزش وقت گذاشتن داره؟ (دنبال استراتژیام)
میخوام دادههای حساس شرکت رو با AI تحلیل کنم ولی میترسم! راه امنش چیه؟
چطور به ChatGPT طنز ایرانی یاد بدیم؟ هرچی میگم جوکهای بیمزه خارجی تحویل میده!
دارم برای پایاننامه از AI استفاده میکنم، نکنه نرمافزار دانشگاه بفهمه و همهچی خراب شه؟
اومدم برای سایتم یه چتبات با API بسازم، هزینههاش رو دیدم پشیمون شدم! راه رایگان هم هست؟
چه نوع سؤالهایی هست که هنوز ChatGPT نمیتونه درست جواب بده؟