شما درحال پاسخ به هستید :
اومدم برای سایتم یه چتبات با API بسازم، هزینههاش رو دیدم پشیمون شدم! راه رایگان هم هست؟
من یه وبسایت شخصی دارم، گفتم یه حال اساسی بهش بدم و یه چتبات کوچیک با API OpenAI بیارم بالا که به سوالای بازدیدکنندهها جواب بده. کلی هم ذوق داشتم و رفتم تو دل کار، ولی وقتی رسیدم به ماشین حساب و قیمت توکنها و دلار رو حساب کتاب کردم، رسماً برق از سرم پرید! برای یه پروژه کوچیک و شخصی که ترافیک زیادی هم نداره، اصلاً منطقی نیست. یهو میبینی دو نفر میان چندتا سوال سنگین میپرسن، آخر ماه باید کلی پول پیاده شی بابتش! حالا سوالم از شما که تجربهتون بیشتره اینه: جایگزین ارزونتر یا حتی رایگان و آبرومندی براش سراغ دارید؟ مثلاً مدلهای اوپن سورسی هست که بشه روی یه هاست ارزون قیمت و اشتراکی آورد بالا؟ یا سرویس دیگهای هست که یه پلن رایگان درست و حسابی برای شروع داشته باشه؟ نمیخوام در حد GPT-4 باشه ها! ولی حداقل جوابهای پرت و پلا نده و کار رو راه بندازه. خلاصه هر راهی برای فرار از این هزینههای دلاری به ذهنتون میرسه بگید. دمتون گرم!
ببین، چندتا راه داری که یکی از یکی بهتره: راه اول: جایگزین بیدردسر و تقریباً رایگان دم گوگل گرم! API مدل Gemini Pro رو تقریباً مفتی کرده. برای یه سایت شخصی، پلن رایگانش اونقدر زیاده که عمراً بتونی تمومش کنی. کیفیتش هم عالیه، فارسی رو هم مثل بلبل حرف میزنه. اگه حال و حوصله دردسر نداری و فقط یه جایگزین سریع میخوای که کد رو کپی پیست کنی و کار کنه، برو سراغ همین و خلاص. راه دوم: راه شیک و حرفهای (ولی بازم رایگان!) حالا اگه میخوای یه ذره کلاس کارت رو ببری بالاتر و یه چیز تر و تمیز داشته باشی، اصلاً سمت API خالی نرو. برو سراغ Botpress. این دیگه فقط یه مدل خالی نیست، یه کارخونه ساخت رباته! با موس میکشی و رباتت رو میسازی، لازم نیست یه خط کد بزنی. پلن رایگانش هم انقدر خوبه که برای یه سایت شخصی زیادی هم هست. این برای کسیه که میخواد یه چیز کامل داشته باشه ولی درگیر پیچیدگیهای کدنویسی نشه. و اما... راه سوم: راه عشق و حالیا! (راه هکرها!) اگه مثل خودم عشق تکنولوژی و کنترل کامل روی همه چی داری و حال میکni به هیچ شرکتی وابسته نباشی، راهش اینه که مدل رو روی سرور خودت بیاری بالا! فکر نکن خیلی سخته ها! الان ابزاری مثل Ollama اومده که این کار رو مثل آب خوردن کرده. یه سرور مجازی (VPS) ارزون از هر شرکتی که دوست داری میگیری (ماهی ۵-۱۰ دلار)، با دوتا دستور ساده یکی از این مدلهای اوپن سورس خفن مثل Llama 3 یا Mistral رو روش نصب میکنی و تمام! حالا تو API شخصی خودت رو داری. هزینه API میشه صفر! فقط پول ماهانه اون سرور ارزون رو میدی.
سوالهای مشابه
آیا در نسخه رایگان ChatGPT به GPT-5 دسترسی داریم؟
چرا چت جی پی تی همش ارور Something went wrong میده؟
ارور HTTP 400 در ChatGPT هنگام ارسال پرامپتهای طولانی
ارور ISP در ChatGPT
نمیتونم وارد اکانت ChatGPT بشم، همش ارور میده! مشکل از کجاست؟
سایت ChatGPT برای دیگران هم باز نمیشه یا مشکل از منه؟
شما برای اینکه ChatGPT وسط یه چت طولانی گیج نزنه و همه چی رو یادش نره چیکار میکنید؟
جوابهای ساختگی و اشتباه ChatGPT
برای کدنویسی ChatGPT بهتره یا GitHub Copilot؟
انتخاب بهترین هوش مصنوعی برای تولید محتوای فارسی (GPT-5, Gemini, یا Claude 3 Opus؟)
خلاقانهترین کاری که با ChatGPT کردید چی بوده؟
به نظرتون ماها که تازه میخوایم به عنوان جونیور استفاده بشیم، نسل سوخته هوش مصنوعی هستیم؟
آیا در نسخه رایگان ChatGPT به GPT-5 دسترسی داریم؟
چطور میشه با کمترین تعداد ابزار AI، بیشترین کار رو جلو برد و هزینهها رو کم کرد؟
چطور بفهمیم کدوم ابزار هوش مصنوعی ارزش وقت گذاشتن داره؟ (دنبال استراتژیام)
میخوام دادههای حساس شرکت رو با AI تحلیل کنم ولی میترسم! راه امنش چیه؟
نصف روزم صرف بهبود خروجی های ChatGPT میشه. چیکار کنم؟
چطور به ChatGPT طنز ایرانی یاد بدیم؟ هرچی میگم جوکهای بیمزه خارجی تحویل میده!
چه نوع سؤالهایی هست که هنوز ChatGPT نمیتونه درست جواب بده؟