شما درحال پاسخ به هستید :
سایت ChatGPT برای دیگران هم باز نمیشه یا مشکل از منه؟
سلام دوستان. یه سوال داشتم.
سلام. این مشکل معمولاً به یکی از سه بخش اصلی مربوط میشه: DNS، شبکه (VPN)، یا مرورگر. بیایید قدم به قدم اینها رو چک کنیم تا مشکل رو پیدا کنیم. مرحله ۱: تست DNS گاهی DNS سرور اینترنت شما نمیتونه آدرس سایت رو به درستی پیدا کنه. • راهکار: DNS کامپیوتر یا مودم خود را به طور موقت روی 1.1.1.1 (Cloudflare) یا 8.8.8.8 (Google) تنظیم کنید. آموزشهای زیادی برای این کار در اینترنت وجود دارد. بعد از تغییر، مرورگر را کامل ببندید و دوباره باز کنید و سایت را تست کنید. مرحله ۲: بررسی دقیقتر اتصال VPN گفتی با VPN روشن و خاموش تست کردی. حالا این موارد را امتحان کن: • تغییر پروتکل: در تنظیمات VPN، پروتکل اتصال را عوض کن (مثلاً از UDP به TCP یا برعکس). • غیرفعال کردن قابلیتهای اضافی: قابلیتهایی مثل Kill Switch یا Ad-Blocker داخلی VPN را موقتاً غیرفعال کن. • تغییر سرور به یک کشور دیگر: صرفاً قطع و وصل کردن کافی نیست؛ حتماً به یک کشور دیگر متصل شو. مرحله ۳: پاکسازی هدفمند مرورگر چون گفتی سایت اصلی openai.com باز میشه، احتمالاً مشکل از کش کلی نیست، بلکه از دیتای خراب مربوط به زیردامنه chat است. • راهکار: به جای پاک کردن کل کش، به تنظیمات مرورگر برو و فقط کوکیها و دیتای مربوط به سایت chat.openai.com را پیدا و حذف کن. نتیجه هر مرحله رو به ما بگو تا اگر مشکل حل نشد، بتونیم دقیقتر راهنمایی کنیم.
سوالهای مشابه
آیا در نسخه رایگان ChatGPT به GPT-5 دسترسی داریم؟
چرا چت جی پی تی همش ارور Something went wrong میده؟
ارور HTTP 400 در ChatGPT هنگام ارسال پرامپتهای طولانی
ارور ISP در ChatGPT
نمیتونم وارد اکانت ChatGPT بشم، همش ارور میده! مشکل از کجاست؟
شما برای اینکه ChatGPT وسط یه چت طولانی گیج نزنه و همه چی رو یادش نره چیکار میکنید؟
جوابهای ساختگی و اشتباه ChatGPT
برای کدنویسی ChatGPT بهتره یا GitHub Copilot؟
انتخاب بهترین هوش مصنوعی برای تولید محتوای فارسی (GPT-5, Gemini, یا Claude 3 Opus؟)
خلاقانهترین کاری که با ChatGPT کردید چی بوده؟
آیا در نسخه رایگان ChatGPT به GPT-5 دسترسی داریم؟
چطور میشه با کمترین تعداد ابزار AI، بیشترین کار رو جلو برد و هزینهها رو کم کرد؟
چطور بفهمیم کدوم ابزار هوش مصنوعی ارزش وقت گذاشتن داره؟ (دنبال استراتژیام)
میخوام دادههای حساس شرکت رو با AI تحلیل کنم ولی میترسم! راه امنش چیه؟
نصف روزم صرف بهبود خروجی های ChatGPT میشه. چیکار کنم؟
چطور به ChatGPT طنز ایرانی یاد بدیم؟ هرچی میگم جوکهای بیمزه خارجی تحویل میده!
اومدم برای سایتم یه چتبات با API بسازم، هزینههاش رو دیدم پشیمون شدم! راه رایگان هم هست؟
چه نوع سؤالهایی هست که هنوز ChatGPT نمیتونه درست جواب بده؟