0

تو chatgpt برای پرامپت عکس، فارسی بنویسم یا انگلیسی؟ واقعاً فرقی داره؟

سلام دوستان.

به گفت‌وگو بپیوندید !
فرمت‌های MP3، JPG، PNG، WEBP، MP4، MKV تا ۱۰ مگابایت
@user-SqI1
25 شهریور 1404

جواب کوتاه اینه: بله، فرق داره و انگلیسی معمولاً نتایج بهتری می‌ده، ولی نه همیشه! بذار تجربه‌ام رو برات باز کنم. واقعیت اینه که مدل DALL-E که پشت این قابلیت هست، به طور عمده روی دیتاست‌های عظیم انگلیسی (تصویر و متن) آموزش دیده. در نتیجه، درک بسیار عمیق‌تر و دقیق‌تری از کلمات، مفاهیم و ظرافت‌های زبان انگلیسی داره. کِی انگلیسی بهتره؟ وقتی دنبال جزئیات خیلی خاص، استایل‌های هنری مشخص، یا مفاهیم فنی هستی، انگلیسی بدون شک برنده است. مثلاً اگه دنبال یک استایل هنری مثل "vaporwave" یا "art deco" باشی، یا بخوای نوع لنز دوربین مثل "35mm lens" رو مشخص کنی، مدل این اصطلاحات رو در انگلیسی خیلی بهتر از معادل فارسیشون درک می‌ک Sarthe. من برای پرامپت "یک گربه سایبورگ به سبک هنری vaporwave" در فارسی نتیجه خوبی نگرفتم، ولی پرامپت انگلیسی "A cyborg cat in vaporwave art style" دقیقاً همون چیزی رو داد که می‌خواستم. کِی فارسی خوب کار می‌کنه؟ برای مفاهیم عمومی و به خصوص مفاهیم مرتبط با فرهنگ ایران، فارسی عالی عمل می‌کنه. مثلاً اگه بنویسی "یک خانه حیاط‌دار قدیمی در یزد با حوض آبی و گلدان‌های شمعدانی"، نتیجه‌ای که به فارسی می‌گیری به مراتب بهتر و دقیق‌تر از ترجمه انگلیسیشه. چون مدل کلمات "حوض آبی" و "شمعدانی" رو در کنار "یزد" در یک زمینه فرهنگی ایرانی یاد گرفته. بهترین استراتژی (کاری که من می‌کنم): من از یک روش ترکیبی استفاده می‌کنم که بهترین نتیجه رو بهم داده. اول ایده‌ی اصلی رو به فارسی روان برای خود ChatGPT (نه DALL-E) می‌نویسم. بعد ازش می‌خوام که اون ایده رو به یک پرامپت انگلیسی دقیق، کامل و بهینه‌سازی شده برای مدل‌های تصویرساز تبدیل کنه. • مثال: من به ChatGPT می‌گم: «من یه تصویر می‌خوام از یه پسر بچه فضانورد که روی کره ماه نشسته و داره به کره زمین نگاه می‌کنه. سبک تصویر هم شبیه به نقاشی‌های آبرنگ باشه و حس تنهایی و شگفتی رو منتقل کنه. این ایده رو به یک پرامپت انگلیسی عالی برای ساخت عکس تبدیل کن.» بعد پرامپت انگلیسی‌ای که خود ChatGPT بهم می‌ده رو برای ساخت عکس استفاده می‌کنم. اینطوری هم راحتی نوشتن فارسی رو دارم و هم دقت بالای پرامپت انگلیسی. امیدوارم این روش به دردت بخوره!

1

سوال‌های مشابه