شما درحال پاسخ به هستید :
چطور یک شخصیت ثابت رو در تصاویر مختلف تکرار کنم؟
من دارم از ChatGPT برای ساختن تصاویر یک داستان مصور کوتاه استفاده میکنم. یک شخصیت اصلی طراحی کردم به اسم "آریا، پسرک موآبی با شال گردن قرمز". در تصویر اول خیلی خوب در اومد و دقیقاً همونی شد که میخواستم. مشکل اینجاست که وقتی میخوام همین شخصیت رو در یک صحنه دیگه (مثلاً در حال دویدن در جنگل) طراحی کنم، قیافهاش کلاً عوض میشه. گاهی موهاش تیرهتر میشه، گاهی فرم صورتش فرق میکنه یا حتی استایل لباسش تغییر میکنه. آیا ترفند یا پرامپت خاصی وجود داره که بهش بگیم: "همون شخصیت قبلی رو توی این موقعیت جدید قرار بده"؟ این عدم ثبات عملاً داستانگویی رو غیرممکن کرده. ممنون میشم راهنمایی کنید.
بهترین روش، استفاده ترکیبی از "شناسه نسلی" (Generation ID) و یک "برگه شخصیت" (Character Sheet) بسیار دقیق در پرامپت شماست. اول از همه، بعد از اینکه اولین تصویر عالی از شخصیتت رو ساختی (که بهش میگیم "تصویر مرجع")، از ChatGPT بخواه که gen_id اون تصویر خاص رو بهت بده. اون یک کد طولانی شبیه به fBwmh1g348fA20d بهت میده. این کد رو جایی کپی کن. حالا برای ساختن تصویر بعدی، باید یک پرامپت دو بخشی بنویسی. بخش اول، "برگه شخصیت" شماست که باید خیلی خیلی دقیق باشه و در تمام پرامپتهای بعدی دقیقاً و کلمه به کلمه تکرار بشه. این بخش شامل تمام جزئیات ظاهریه. مثلاً: «شخصیت اصلی آریا است. آریا یک پسر ۱۶ ساله با موهای کوتاه و بهم ریخته به رنگ آبی آسمانی، چشمان درشت قهوهای، صورت کک و مکی، بینی کوچک و یک شال گردن بافتنی به رنگ قرمز روشن است. او یک پیراهن کتان سفید و شلوار قهوهای به تن دارد.» بخش دوم پرامپت، صحنه جدید رو توصیف میکنه و از gen_id استفاده میکنه. مثلاً: «آریا (شخصیتی که در بالا توصیف شد و بر اساس تصویر با gen_id: [کد gen_id را اینجا کپی کنید]) در یک جنگل انبوه با درختان بلند در حال دویدن است. نور خورشید از بین برگها روی صورتش افتاده و حالت چهرهاش نگران است.»
سوالهای مشابه
کدوم ابزار برای ساخت عکس دست آدم رو بیشتر باز میذاره؟
برای یه تازهکار، Midjourney بهتره یا Stable Diffusion؟
تفاوتهای اصلی بین Midjourney و Stable Diffusion چیه؟
تو chatgpt برای پرامپت عکس، فارسی بنویسم یا انگلیسی؟ واقعاً فرقی داره؟
چطور سایز عکس رو در ChatGPT مشخص کنم؟ (مثلاً برای استوری)
چطور میشه عکسهایی دقیقا شبیه انیمیشنهای پیکسار یا جیبلی ساخت؟
استفاده تجاری از عکسهای ChatGPT (کپیرایت و مسائل قانونی)
تفاوتهای اصلی بین Midjourney و Stable Diffusion چیه؟
برای یه تازهکار، Midjourney بهتره یا Stable Diffusion؟
کدوم ابزار برای ساخت عکس دست آدم رو بیشتر باز میذاره؟
شما هم به میدجرنی وابسته شدید؟
مشکل بهمریختگی و جدا شدن حروف فارسی در میدجرنی. کسی راه حل یا ترفندی بلده؟
اندازه تصاویری که ChatGPT تولید میکنه رو میشه تغییر داد؟
چطور میشه فهمید یه تصویر با Midjourney ساخته شده یا واقعیِ؟
سلام شما هم فقط اسم هوش مصنوعی رو شنیدید یا واقعا ازش استفاده میکنید؟
یک هوش مصنوعی میخوام که عکس ها رو بهم دیگه به صورت طبیعی وصل کنه!
عکس های 50 سال بعد تهران رو چه جوری با هوش مصنوعی درست میکنند؟