شما درحال پاسخ به هستید :
چطور میشه عکسهایی دقیقا شبیه انیمیشنهای پیکسار یا جیبلی ساخت؟
من عاشق سبک انیمیشنهای پیکسار و اون حس و حال نقاشیهای استودیو جیبلی (کارهای میازاکی) هستم. میخوام برای یه پروژه شخصی چندتا عکس تو این سبکها با میدجرنی بسازم. ولی هر کاری میکنم، خروجیهام اصلاً اون چیزی که میخوام نمیشه. مثلاً بهش میگم a robot in pixar style، یه چیز بیروح و پلاستیکی تحویل میده که هیچ شباهتی به اون کاراکترای دوستداشتنی و بااحساس پیکسار نداره. برای جیبلی که دیگه فاجعهست! یه عکس کاملاً معمولی تحویل میده که فقط یه کم شبیه نقاشیه. میدونم که باید از کلمات کلیدی یا پرامپتهای خیلی خاصی استفاده کرد تا اون حس و حال رو درآورد، ولی نمیدونم دقیقاً چی باید بهش بگم. کسی اینجا هست که تو این سبکها کار کرده باشه و چندتا پرامپت آماده یا یه سری کلمات کلیدی کار راه انداز داشته باشه که به منم بگه؟ میخوام دقیقاً بفهمم چی بنویسم که خروجی شبیه خود انیمیشنهاشون بشه.
راهش اینه که کلمات کلیدی درست رو بشناسی و بهش بخورونی. من خودم بعد از کلی تست کردن، به چندتا فرمول رسیدم که همیشه کار راه میندازه. برای سبک پیکسار: باید ذهنش رو ببری سمت انیمیشن سه بعدی و سینمایی. این یه پرامپت کامله که برای یه کاراکتر همیشه جواب میده. فقط سوژه اصلیت رو عوض کن: a small, friendly robot with big expressive eyes, exploring a lush green forest, Pixar style CGI, 3D animation, soft and warm cinematic lighting, a sense of wonder, highly detailed --ar 16:9 نکات مهمش اون CGI و cinematic lighting هست که حس پیکساری رو در میاره. برای سبک جیبلی: اینجا داستان کاملاً برعکسه. باید بری تو فاز نقاشی دستی و آبرنگ. این پرامپت برای منظره معرکه است: A cozy little cottage next to a clear river, lush greenery and colorful flowers, in the beautiful, nostalgic anime style of Studio Ghibli, watercolor painting, peaceful atmosphere --ar 16:9 اینجا هم اون hand-drawn anime و watercolor painting کار رو برات در میاره. اسم Hayao Miyazaki رو هم میتونی بیاری وسطش که تاکید بیشتر بشه. حالا دوتا قلق حرفهای و به درد بخور: ۱. راستی، اگه میدجرنی داری و میخوای هرچیزی که بوی انیمه میده بسازی، حتماً ته پرامپتت --niji 6 رو بذار. اصلاً یه دنیای دیگهست و مدلش فقط برای همین کار ساخته شده. ۲. اگه خواستی روی یه کلمهای خیلی تاکید کنی که حتما بهش توجه کنه، اینجوری بهش وزن بده: Pixar::1.5 یا Ghibli::2. اون عدد یعنی اون کلمه چقدر برات مهمتر از بقیهست. همین. با ترکیب همینا و عوض کردن سوژه اصلی، میتونی به هرچی میخوای برسی. موفق باشی.
سوالهای مشابه
کدوم ابزار برای ساخت عکس دست آدم رو بیشتر باز میذاره؟
برای یه تازهکار، Midjourney بهتره یا Stable Diffusion؟
تفاوتهای اصلی بین Midjourney و Stable Diffusion چیه؟
تو chatgpt برای پرامپت عکس، فارسی بنویسم یا انگلیسی؟ واقعاً فرقی داره؟
چطور سایز عکس رو در ChatGPT مشخص کنم؟ (مثلاً برای استوری)
چطور یک شخصیت ثابت رو در تصاویر مختلف تکرار کنم؟
استفاده تجاری از عکسهای ChatGPT (کپیرایت و مسائل قانونی)
تفاوتهای اصلی بین Midjourney و Stable Diffusion چیه؟
برای یه تازهکار، Midjourney بهتره یا Stable Diffusion؟
کدوم ابزار برای ساخت عکس دست آدم رو بیشتر باز میذاره؟
شما هم به میدجرنی وابسته شدید؟
مشکل بهمریختگی و جدا شدن حروف فارسی در میدجرنی. کسی راه حل یا ترفندی بلده؟
اندازه تصاویری که ChatGPT تولید میکنه رو میشه تغییر داد؟
چطور میشه فهمید یه تصویر با Midjourney ساخته شده یا واقعیِ؟
سلام شما هم فقط اسم هوش مصنوعی رو شنیدید یا واقعا ازش استفاده میکنید؟
یک هوش مصنوعی میخوام که عکس ها رو بهم دیگه به صورت طبیعی وصل کنه!
عکس های 50 سال بعد تهران رو چه جوری با هوش مصنوعی درست میکنند؟