شما درحال پاسخ به هستید :
مشکل بهمریختگی و جدا شدن حروف فارسی در میدجرنی. کسی راه حل یا ترفندی بلده؟
آقا من دیگه رسماً تسلیم شدم! شما رو به خدا یکی به من بگه داستان چیه؟
بذار اول کاری خیال همهمون رو راحت کنم: هیچ راه حل جادویی و پرامپت خفنی برای نوشتن فارسی تمیز و درست توی میدجرنی و دالی وجود نداره. تموم شد و رفت. هرکی هم گفت با این پرامپت خاص یا اون یکی تنظیمات درست میشه، باور نکن. من همه رو تست کردم. همهش الکیه. این ابزارها اصلاً «نمینویسن»، دارن «نقاشی» میکنن. اونها یه شکل کلی از کلمات لاتین دیدن و سعی میکنن شبیه همون رو نقاشی کنن، برای همینم حروف فارسی رو که بهم چسبیدهست و از راست به چپه، کامل به هم میریزن. اصلاً نمیفهمن داستان چیه. خب، پس چیکار کنیم؟ تسلیم شیم؟ نه! فقط باید صورت مسئله رو عوض کنیم. بعد از کلی تست و اعصابخوردی، من به این نتیجه رسیدم و این تنها راهیه که الان بدون دردسر جواب میده: ۱. بیخیال نوشتن متن با خود AI شو. اصلاً ازش نخواه برات چیزی بنویسه که فقط وقتت رو تلف میکنه. ۲. در عوض، ازش بخواه یه عکس خفن برات بسازه که یه جای خالی مناسب برای متن داشته باشه. خیلی راحت! مثلاً ته پرامپتت به انگلیسی اضافه کن: ... with a beautiful empty space in the center for typography همین! خودش یه فضای خوشگل و خالی برات در نظر میگیره. ۳. بعد که اون عکس معرکهای که میخواستی رو گرفتی، دو دقیقه بندازش تو Canva یا فتوشاپ یا هر برنامه دیگهای. با هر فونت نستعلیق یا هر فونت خفن دیگهای که دوست داری، متنت رو تمیز و مرتب بنویس روش و تمام. این الان تنها راهیه که هم یه عکس فوقالعاده از هوش مصنوعی داری، هم یه متن فارسی تمیز و حرفهای. غیر از این، فقط اعصابخوردیه و کلنجار رفتن با یه چیزی که از ریشه خرابه. ایشالا یه روزی آپدیت میدن و اینم درست میشه، ولی تا اون روز، راهش همینه. خودتو اذیت نکن.
سوالهای مشابه
کدوم ابزار برای ساخت عکس دست آدم رو بیشتر باز میذاره؟
برای یه تازهکار، Midjourney بهتره یا Stable Diffusion؟
تفاوتهای اصلی بین Midjourney و Stable Diffusion چیه؟
تو chatgpt برای پرامپت عکس، فارسی بنویسم یا انگلیسی؟ واقعاً فرقی داره؟
چطور سایز عکس رو در ChatGPT مشخص کنم؟ (مثلاً برای استوری)
چطور یک شخصیت ثابت رو در تصاویر مختلف تکرار کنم؟
چطور میشه عکسهایی دقیقا شبیه انیمیشنهای پیکسار یا جیبلی ساخت؟
استفاده تجاری از عکسهای ChatGPT (کپیرایت و مسائل قانونی)
تفاوتهای اصلی بین Midjourney و Stable Diffusion چیه؟
برای یه تازهکار، Midjourney بهتره یا Stable Diffusion؟
کدوم ابزار برای ساخت عکس دست آدم رو بیشتر باز میذاره؟
شما هم به میدجرنی وابسته شدید؟
اندازه تصاویری که ChatGPT تولید میکنه رو میشه تغییر داد؟
چطور میشه فهمید یه تصویر با Midjourney ساخته شده یا واقعیِ؟
سلام شما هم فقط اسم هوش مصنوعی رو شنیدید یا واقعا ازش استفاده میکنید؟
یک هوش مصنوعی میخوام که عکس ها رو بهم دیگه به صورت طبیعی وصل کنه!
عکس های 50 سال بعد تهران رو چه جوری با هوش مصنوعی درست میکنند؟