شما درحال پاسخ به هستید :
جایگزین Topaz Gigapixel که TIFF بخونه و دردسر دانلود مدل نداشته باشه؟
بچهها من چند وقته بدجوری دنبال یه نرمافزار درست و حسابی برای بالا بردن کیفیت عکسام میگردم و رسماً کلافه شدم، گفتم از تجربه شما استفاده کنم. من با فایلهای TIFF زیاد کار میکنم، پس اولین شرطم اینه که نرمافزار حتماً این فرمت رو کامل پشتیبانی کنه. کار اصلیم هم بالا بردن رزولوشن و شارپ کردن عکسه، یعنی همون کاری که ابزارهای معروف انجام میدن. حالا مشکل من اینجاست: اول رفتم سراغ VanceAI. نسخه جدیدش که رابط کاربریش عالی شده و کیفیتش هم خیلی خوبه، ولی متاسفانه کرکش فقط برای نسخه قدیمیه که اصلاً به درد نمیخوره. بعد Topaz AI رو تست کردم که رو سیستم من اصلاً درست کار نکرد و بیخیالش شدم. الانم با Gigapixel AI درگیرم. نرمافزار خوبیه و کیفیت خروجیش هم همونیه که میخوام، ولی یه مشکل به شدت رو اعصاب داره: برای هر کاری هی پیغام میده باید مدلهاش رو از اینترنت دانلود کنه! سرعت دانلودش هم چه با فیلترشکن چه بدون اون افتضاحه و یه کار ساده رو نیم ساعت طول میده. خلاصه دنبال یه نرمافزاری با همون کیفیت و قابلیتها میگردم که: ۱. TIFF رو کامل ساپورت کنه. ۲. مثل Gigapixel نیاز به دانلود دائمی مدل نداشته باشه و آفلاین کار کنه. ۳. و اینکه نسخههای جدیدش کرک شده باشه. اگه ابزار به درد بخوری با این مشخصات میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.
به نظرم بهترین گزینه برای شما Aiarty Image Enhancer هست. مهمترین مزیتش اینه که کاملاً آفلاین کار میکنه و تمام مدلهای هوش مصنوعیش همراه خود نرمافزار نصب میشن. دیگه مشکل کندی دانلود و قطع شدن وسط کار رو نداری. پشتیبانیش از فرمت TIFF هم کامله و کیفیت آپسکیل و شارپنسش واقعاً در حد ابزارهای معروف مثل Topaz هست. رابط کاربری مدرنی هم داره که کار باهاش راحته. نسخههای جدید و فعالشدهش هم در سایتهای معتبر ایرانی مثل سافت۹۸ پیدا میشه. یک جایگزین حرفهای دیگه هم ON1 Resize AI هست که بین عکاسها خیلی محبوبه. اون هم کاملاً آفلاینه و تخصص اصلیش تغییر اندازه عکس بدون افت کیفیته. اگه کار چاپ انجام میدی، اینم گزینه خیلی خوبیه. ولی با توجه به نیازهات، پیشنهاد اولم همون Aiarty هست، چون دقیقاً مشکل اصلی شما یعنی دانلود مدلها رو حل میکنه. اول اون رو تست کن، به احتمال زیاد نظرت رو جلب میکنه.