5

رفقا برای ادیت صدای پادکست و حذف نویز با هوش مصنوعی چه ابزاری رو پیشنهاد میدین؟

بچه‌ها من یه پادکست ضبط کردم ولی کلی نویز محیط و صدای هوم افتاده توش. جدا از این، بعضی جاها صدام خیلی بالا پایین شده و یکنواخت نیست. شنیدم ابزارهای هوش مصنوعی اومده که میتونه اتوماتیک این کارها رو انجام بده. مثلا نویز رو حذف کنه، صدا رو بالانس کنه و حتی سکوت‌های اضافی رو برداره. یه سری هم میگن میشه باهاش صدای خودتو شبیه‌سازی کنی که اگه یه جمله رو اشتباه گفتی، بدون ضبط مجدد، متنشو تایپ کنی و با صدای خودت جایگزین بشه. کسی تجربه کار با این مدل ابزارها رو داره؟ دنبال چیزی میگردم که کار باهاش راحت باشه و نخوام خیلی درگیر تنظیمات پیچیده نرم افزارهای ادیت مثل اودیشن بشم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

به گفت‌وگو بپیوندید !
فرمت‌های MP3، JPG، PNG، WEBP، MP4، MKV تا ۱۰ مگابایت
@user-Ao1V
12 آذر 1404

کامل‌ترین و بهترین گزینه‌ای که الان برای کار شما وجود داره Descript هست. دقیقا مثل یه داکیومنت ورد با صدات کار میکنی. خودش ترنسکرایب میکنه و شما با ادیت کردن متن، صدا رو هم ادیت میکنی. مثلا یه کلمه رو پاک میکنی، از فایل صوتی هم حذف میشه. قابلیت حذف فیلر وردها مثل 'آم' و 'عه' رو اتوماتیک داره. برای حذف نویز و یکسان سازی سطح صدا هم ابزار Studio Sound رو داره که فوق العاده‌اس. اون قابلیت شبیه سازی صدا که گفتی اسمش Overdub هست که میتونی با دادن نمونه صدا، صدای خودتو بسازی و هر متنی رو باهاش تولید کنی. برای شروع یه پلن رایگان هم داره که میتونی تستش کنی. یه گزینه دیگه هم Adobe Podcast Enhance هست که فقط برای بهتر کردن کیفیت و حذف نویزه ولی به اندازه دسکریپت کامل نیست.

27

من از لالال دات ای ای برای جدا کردن وکال از موزیک استفاده کردم. شاید برای حذف نویض به دردت بخوره.

3

Adobe Podcast رو امتحان کن. یه بخش Enhance Speech داره که کیفیت صدا رو خیلی خوب میکنه. مجانیه.

3

برای شبیه سازی صدا قطعا برو سراغ ElevenLabs. واقعا کیفیتش طبیعیه و از بقیه یه سر و گردن بالاتره. برای ادیت و حذف نویز همونطور که دوستمون گفت Descript عالیه. ترکیب این دو تا میتونه کارت رو کامل راه بندازه. یه سری پلاگین‌های ای آی هم برای نرم‌افزارهای آهنگسازی مثل ایضوتوپ آر ایکس اومدن که برای ترمیم صدا معجزن ولی کار باهاشون یه کم تخصصی‌تره.

10

هنوز چیز خاصی نیومده برا این کار.

0

فقط آدیشن. هوش مصنوعی هنوز زوده.

0

پادکستت در مورد چیه؟

0

من با یه پلاگین ویو انجام میدم اینکارو.

0

اینا همش پولیه که. چیز رایگان درست حسابی پیدا نمیشه.

0