1

چه هوش مصنوعی برای سوال های پزشکی خوبه؟

بچه‌ها من اکانت پولی GPT-5 دارم و برای کارهای عمومی و تولید محتوا واقعاً عالیه، ولی وقتی پای تحقیق پزشکی و علمی وسط میاد، رسماً کم میاره و داره ناامیدم می‌کنه. مشکل اصلیم اینه که وقتی ازش می‌خوام در مورد یه موضوع پزشکی، مثلاً تأثیر یه دارو، تحقیق کنه، یا جواب‌های خیلی کلی و به درد نخور میده، یا بدتر از اون، از خودش رفرنس و مقاله در میاره که اصلاً وجود خارجی نداره! من دنبال یه ابزاری‌ام که وقتی یه سوال ازش می‌پرسم، بره تو دیتابیس‌های علمی معتبر مثل پاب‌مد (PubMed) بگرده، و بهم بگه «ببین، نظر کلی مقاله‌ها اینه» و بعدش هم چندتا از مهم‌ترین و جدیدترین مقاله‌ها رو با لینک درست و حسابی بهم رفرنس بده.

به گفت‌وگو بپیوندید !
فرمت‌های MP3، JPG، PNG، WEBP، MP4، MKV تا ۱۰ مگابایت
@user-sFmA
25 شهریور 1404

داداش بی‌خیال چت‌جی‌پی‌تی شو برای کار علمی و پزشکی. فقط وقتت رو تلف می‌کنه و آخرش هم مجبوری صدبار چک کنی که اطلاعات غلط یا رفرنس الکی بهت نداده باشه. اون ابزار برای این کار ساخته نشده. اگه یه جایگزین می‌خوای که همونقدر راحت باشه ولی جواب‌هاش واقعی و با منبع درست و حسابی باشه، اصلاً شک نکن و مستقیم برو سراغ Perplexity. فقط یادت باشه قبل از اینکه سوالت رو بپرسی، حالت جستجوش رو از All به Academic تغییر بدی. همین. دیگه هر جوابی بهت بده، زیرش لینک مستقیم مقاله‌ش هست و خیالت راحته که از خودش در نیاورده. یه ابزار دیگه هم هست که خیلی به درد می‌خوره به اسم Consensus. اون برای وقتی خوبه که می‌خوای سریع ببینی نظر کلی مقاله‌ها در مورد یه سوال خاص چیه. مثلاً می‌پرسی «آیا فلان دارو موثره؟»، اونم بهت میگه ۷۰ درصد مقالات گفتن آره، ۲۰ درصد گفتن نه. خیلی سریع کارت رو راه میندازه. خلاصه که با همین دوتا (Perplexity و Consensus) ۹۹ درصد کارای تحقیقاتی‌ت رو خیلی حرفه‌ای‌تر و سریع‌تر از ChatGPT انجام میدی. بقیه ابزارها برای کارای خیلی سنگین و تخصصی‌تره که فعلاً احتمالا نیازت نمیشه.

0