شما درحال پاسخ به هستید :
کیفیت ElevenLabs 2.0 در مقابل Voices.ai؟
سلام دوستان. من دیدم elevenlabs یه آپدیت بزرگ داده به اسم Conversational AI 2.0. میخواستم بدونم کسی تست کرده؟ کیفیت صداها و طبیعی بودنشون واقعا بهتر شده؟ برای یه پروژه پادکست میخوام استفاده کنم که چندتا صدای مختلف داشته باشم. بین این و اپ Voices.ai موندم. اونم شنیدم برای کلون کردن صدا خوبه. کدوم الان خروجی بهتری میده؟
قطعا ElevenLabs. آپدیت Conversational AI 2.0 که همین چند روز پیش اومد، تمرکزش دقیقا روی همین natural بودن و کاهش latency هست که برای ایجنتهای صوتی و مکالمات real-time عالیه. مدلهاشون با استفاده از deep learning طوری آموزش دیدن که فراز و فرودهای کلام رو خیلی طبیعی درمیارن. برای پادکست که چند تا کاراکتر داری، ابزار Voice Design و کلونینگش فوقالعادهست. از نظر مقیاسپذیری و امنیت هم برای کارای جدیتر خیلی قابل اعتماده، برای همین هم هست که اینقدر سرمایهگذاری سنگین روش شده. Voices.ai بیشتر برای کارهای فان و سرگرمی خوبه، ولی برای کیفیت حرفهای و پروژهای، ElevenLabs الان بیرقیبه.
من با voices.ai کار کردم خیلی راحته کار باهاش. چندتا صدای سلبریتی هم داره که باحاله. ولی elevenlabs رو هم تعریفشو شنیدم، میگن صداهاش خیلی طبیعیتره. فکر کنم یه طرح رایگان هم داره میتونی خودت تست کنی ببینی کدوم بهتره برات.