شما درحال پاسخ به هستید :
جایگزین خوب و دقیق برای گوگل ترنسلیت سراغ دارید؟
دوستان من یه سری متن تخصصی دارم که میخوام ترجمه کنم. گوگل ترنسلیت خیلی وقتا مفهوم رو خراب میکنه و ترجمهش خیلی ماشینیه. دنبال یه ابزار هوش مصنوعی میگردم که ترجمهش روان و دقیق باشه، مخصوصا برای فارسی به انگلیسی. چیزی هست که واقعا کار کنه و فقط تبلیغات نباشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
ببین بستگی به کارت داره. اگه ترجمه عمومی و سریع میخوای، همون گوگل ترنسلیت که الان با جمینای قویتر شده کارتو راه میندازه. برای ترجمه تخصصی و حفظ لحن برند، یه ابزار جدید به اسم پلیگلات اومده که خیلی تعریفشو میکنن. برای ترجمه ویدیو و زیرنویس هم ابزارهای تخصصی مثل VMEG عالین. نکته مهم اینه که بعد از ترجمه با هوش مصنوعی حتما یه بازبینی انسانی هم روش انجام بدی مخصوصا اگه برای سئو میخوای چون ممکنه به رتبه سایتت آسیب بزنه.
دقیقا مشکل منم بود. من برای ترجمه ویدیوهای یوتوب از یه ابزاری به اسم VMEG استفاده کردم خیلی خوب بود. مستقیم لینک یوتوب رو بهش میدی خودش زیرنویس و حتی دوبله رو به زبونای مختلف تحویل میده. برای متن خالی امتحانش نکردم ولی برای ویدیو فوقالعادست.
یه نکته: همیشه متنت رو به چند تا جمله کوچیکتر تقسیم کن بعد بده به هوش مصنوعی. اینجوری دقت ترجمه خیلی بالاتر میره.
دیپ ال رو امتحان کردی؟ از گوگل خیلی بهتره معمولا.
من شنیدم جدیدا پلیس هم از اینا برای حرف زدن با مهاجرها استفاده میکنه. پس حتما خیلی پیشرفت کرده.
اینا هنوز برای زبان فارسی ضعیف عمل میکنن.
ترجمه هاشون خیلی بی روحه.
من با همون چت جی پی تی کار میکنم راحتم.