8

چطوری با این ابزارا عکسو شبیه نقاشی کنم؟

سلام رفقا. من میخوام یه عکس پرتره رو تبدیل کنم به یه نقاشی مثلا سبک رنگ روغن. چندتا ابزار بهم معرفی کردن مثل skybox و microsoft-designer و photiu. ولی هرکدومو تست میکنم یه چیز دیگه میده. اسکای‌باکس که انگار اصلا برای این کار نیست، دیزاینر هم خیلی کارتونی میکنه و شبیه عکس خودم نمیشه. کسی راه حلی بلده یا تنظیمات خاصی داره که بشه عکس خودمون رو بهش بدیم؟

به گفت‌وگو بپیوندید !
فرمت‌های MP3، JPG، PNG، WEBP، MP4، MKV تا ۱۰ مگابایت
@user-RoN2
2 ساعت قبل

دوست عزیز انتخاب ابزارهات از پایه اشتباهه. Skybox کلا برای ساخت محیط‌های ۳۶۰ درجه و تکسچر برای بازی‌سازیه، برای همین تو نتایج جستجوی Meta Quest هم دیدیش. Microsoft Designer هم یک ابزار طراحی گرافیکی عمومیه و قابلیت Image-to-Image دقیقی برای استایل ترنسفر نداره، بیشتر پرامپت-محوره. Photiu هم بیشتر ابزار بهبود کیفیت و ادیت عکسه. شما باید دنبال ابزارهای تخصصی Style Transfer یا مدل‌های Image-to-Image مثل Stable Diffusion با ControlNet بگردی. ابزارهای آنلاین ساده‌تری مثل DreamScope یا حتی Neural Filters فتوشاپ خیلی بهتر جوابت رو میدن.

15

آره اسکای‌باکس به درد این کار نمیخوره. ولی با مایکروسافت دیزاینر شاید بتونی یه کارایی بکنی. به جای اینکه مستقیم عکس رو بدی بهش، سعی کن با پرامپت، جزئیات عکست رو کامل توصیف کنی و آخرش اضافه کنی 'in oil painting style'. شاید خروجیش به چیزی که میخوای نزدیک بشه. البته کنترل زیادی روش نداری.

6

منم با دیزاینر امتحان کردم خیلی خوب نشد. بیشتر یه عکس جدید میسازه تا اینکه عکس خودتو عوض کنه. به نظرم برنامه‌های موبایلی مثل Prisma برای این کار بهترن.

2