شما درحال پاسخ به هستید :
چطور کیفیت عکسهایی که با هوش مصنوعی میسازم رو بالاتر ببرم؟
سلام به همگی. من دارم از ابزارهای ساخت عکس مثل میدجرنی و لئوناردو استفاده میکنم اما اغلب عکسهام یکم تار یا با جزئیات کم در میان. میخواستم بدونم ترفند خاصی یا تنظیمات ویژهای برای بالا بردن کیفیت نهایی عکس وجود داره؟ مثلا توی پرامپت باید چیز خاصی بنویسم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز. حتما توی پرامپتهات از کلماتی مثل '8k resolution', 'photorealistic', 'hyper detailed', 'sharp focus' استفاده کن. اینها به هوش مصنوعی دستور میدن که روی جزئیات و وضوح تصویر تمرکز کنه.
یه راه خوب اینه که بعد از اینکه عکس اولیه رو گرفتی، از ابزارهای Upscaler استفاده کنی. خود میدجرنی دکمههای U1 تا U4 رو داره که رزولوشن رو بالا میبره. ابزارهای آنلاین دیگهای هم برای این کار هستن که نویز رو کم میکنن.
اگه از میدجرنی استفاده میکنی، آخر پرامپتت این پارامترها رو اضافه کن: `--q 1` و `--style raw`. پارامتر کیفیت (q) باعث میشه بهترین رندر رو انجام بده و استایل raw هم از اغراقهای هنری پیشفرض میدجرنی کم میکنه و عکس واقعیتری بهت میده.
علاوه بر پرامپت، سعی کن از Negative Prompt هم استفاده کنی. مثلا کلماتی مثل 'blurry', 'low quality', 'pixelated', 'noisy' رو توی پرامپت منفی بنویس تا هوش مصنوعی از ایجاد این موارد خودداری کنه.